Usuaris finals industrials/Manteniment

Gràcies a l'experiència amb els principals clients industrials del grup itsme, Elektres li pot donar les prestacions d'un autèntic líder. Per a clients industrials, l'organització i disponibilitat dels components de manteniment i reparacions, així com de materials no relacionats amb la producció no són una activitat essencial, però continuen sent molt importants.

Som molt conscients de la importància de la reducció de costos i d'incrementar la productivitat. Hi ha moltes opcions innovadores en relació als materials de manteniment. Juguem un paper essencial en assegurar uns costos d'aprovisionament favorables, reduir nivells d'estoc, simplificar processos de compra, incrementar la disponibilitat i ajudar a desenvolupar millor el procés i la maquinària. Tot es redueix a disponibilitat, flexibilitat, normalització, rapidesa de lliurament i empatia tècnica.

Si el que busca és la combinació d'innovació i fiabilitat, acudeixi a Elektres i vegi com entenem perfectament el seu procés com només un autèntic líder del mercat pot fer-ho!