Nou distribuïdor tècnic per a la indústria a Catalunya

8 d'agost de 2013 – Els germans Josep i Francesc Adroher posen en marxa una nova iniciativa en la distribució de components tècnics electromecànics i de serveis relacionats amb aquests als usuaris finals industrials i als fabricants de maquinària de Catalunya. Amb aquesta finalitat, s'han unit al grup internacional itsme.

Això converteix Espanya en el cinquè país en què els clients industrials poden comptar amb els coneixements tècnics i la participació del grup itsme. Elektres, amb seu a Girona (90 quilòmetres al nord de Barcelona), té previst obrir les seves portes en el primer trimestre de 2014. El seu equip està desitjant començar a treballar per tenir-ho tot a punt.

Elektres té un mercat objectiu clar: el sector industrial. L'ambició també és clara: els clients industrials tenen unes necessitats i requisits de disponibilitat específics i d'assessorament en enginyeria elèctrica, components, sistemes i solucions logístiques que optimitzin els seus processos manufacturers. "El nostre know-how es basa en l'experiència i el coneixement pràctic de la tecnologia elèctrica i la logística. Això no només proporciona als nostres clients un subministrament fiable dels components i sistemes, sinó també dels serveis que donen lloc a un avantatge competitiu.", explica Henk Oude Brunink, director de itsme.

En unir-se al grup itsme, Elektres es troba des del primer moment en condicions d'oferir als seus clients el servei d'assistència característic d'itsme, altament valorat i dels cursos de formació desenvolupats per itsme en Automatització Industrial. Elektres també oferirà innovadors i provats serveis d'optimització de processos industrials recolzats per itsme. Josep Adroher: "itsme ens permet distingir-nos des del principi i centrar-nos en el nostre negoci principal immediatament. No només serem capaços d'oferir components i coneixements, sinó també els serveis tècnics i logístics. Un enfocament complet i eficient de la cadena de subministrament dels nostres clients. "

Els clients cada vegada demanen solucions més específiques en la gestió dels seus processos (lean) i busquen millorar la seva competitivitat mitjançant la innovació en la tecnologia. A més, molts d'ells, seguint els seus clients, han de desenvolupar-se internacionalment. L'objectiu d'itsme és donar suport a aquest desenvolupament tècnicament, corporativament i geogràficament. D'acord amb el propietari-director d'itsme, Peter Leeflang, l'entrada al mercat espanyol és, per tant, un pas natural per a itsme.