Industrial Automation

Com a distribuïdor especialista i innovador en Automatització Industrial, som el partner ideal per ajudar en els seus projectes d'automatització. Itmse Industrial Automation ofereix un ampli i sòlid suport per als seus problemes del dia a dia, així com per als seus reptes de futur:

• Cursos de formació
Què li sembla que li proporcionem a la seva empresa i els seus empleats una millora contínua amb plans de formació a mida de les seves necessitats. O que li refresquem la memòria amb un taller tècnic intensiu? Li sembla una bona idea? Doni una volta per la nostra àrea de formació, vegi el nostre catàleg de cursos i contacti amb el nostre departament per a una recomanació personalitzada.

• Consultancy & Engineering
Consultoria i Enginyeria l'ajudarà en el seu procés de pre-enginyeria i li donarà suport i assistència en la realització dels seus projectes d'automatització.

• Helpdesk
Els nostres Especialistes de Producte d'Industrial Automation donen suport als clients de les empreses del grup itsme proporcionant una combinació única de teoria i pràctica. Per a ells, vostè és molt més que un nombre. Per això, si cal, es desplaçaran on hi hagi el problema.