Fabricació de maquinària / OEM

El grup itsme ha estat actiu en l'enginyeria de maquinària durant dècades. El fet que els OEMs (Fabricants de Maquinària) sigui el grup de clients més important de itsme ens converteix en únics entre els distribuïdors electrotècnics i indica que som un partner seriós, que entenem que el cost total d'una màquina depèn de moltes més coses que la suma dels costos dels seus components.

Ens involucrem ja des del disseny i desenvolupament, perquè cada màquina té les seves propietats i requeriments específics. En base a aquests, treballarem amb vostè per escollir els productes basats en les seves especificacions, per tal de proporcionar-li la inversió més efectiva amb la millor solució. I el que és més, també proporcionem solucions fiables per fabricar la màquina i optimitzar la seva logística. Les pauses en la producció per falta de material seran cosa del passat, gràcies als VMI (Vendor Managed Inventory) i al kitting.
Les empreses i solucions de itsme li ofereixen els materials adequats en el lloc precís i amb la qualitat desitjada. Cadascun dels nostres clients rep una solució a mida. Provi'ns perquè fem el mateix per a vostè!