Connected Business

Tots els professionals que treballen en base a pressupostos sovint es pregunten: "Podem fer que aquest procés sigui més eficient o més efectiu pel que fa a cost?"

Connected Business existeix per assegurar que els diferents processos interns de la seva empresa es realitzin de forma efectiva i eficient. Es sorprendrà de l'estalvi en costos que es pot generar d'analitzar els seus processos.

A part d'optimitzar el seu flux de producció, existeixen a més dos fluxos molt importants: el flux d'informació (que bàsicament consisteix en informació de comandes i la seva planifiació en el temps) i el flux financer. En molts casos, es pot millorar moltíssim l'eficiència en aquests fluxos físics i administratius.
Connected Business consisteix en dues disciplines que li permeten controlar el flux de producció i el d'informació i financer.

Aquest tipus de col · laboració ens permet monitoritzar els processos que aquests fluxos tenen en comú. També ens assegurem que la informació es transmet de forma coordinada entre les diferents àrees. A aquest nivell, la transmissió d'informació normalment està automatitzada. L'automatització no introdueix canvis en el procés en si, però segur que ho farà més eficient i més efectiu pel que fa a cost.

Es pot fins i tot optimitzar més fent canvis en el flux de producció. Això afectarà els processos interns, però també generarà una major eficiència i una reducció important en els costos logístics.